Digimarkkinoinnin Taskukoulu löytyy sovelluskaupasta

Miten saan sosiaalisesta mediasta parhaan hyödyn yritykselleni? Miten verkkokauppiaaksi aletaan? Miten pidän tietoturvan ja tietosuojan kunnossa? Mm. näihin kysymyksiin saa vastauksen juuri valmistuneesta digimarkkinoinnin Taskukoulusta, joka on nyt ladattavissa puhelimeen.


VENLA-hankkeessa kehitetty Digimarkkinoinnin Taskukoulu tarjoaa pienyrittäjälle pika-avun digitaaliseen markkinointiin liittyviin arkipäivän pulmiin. Älypuhelimissa toimiva oppimissovellus on kehitetty yhteistyössä lahtelaisten naisyrittäjien kanssa. Oppimissovellus on ladattavissa Play-kaupasta Android-puhelimille veloituksetta hakusanalla Taskukoulu.


Taskukoulu tarjoaa ensiapua yrittäjälle, joka haluaa perehtyä tai on kehittämässä digitaalista liiketoimintaansa. Se sisältää perustiedot seisemästä osa-alueesta: sosiaalisesta mediasta, verkkosivuista, sisällöntuotannosta, analytiikasta, markkinoinnista, tietosuojasta ja tekijänoikeudesta sekä back office -työkaluista. Sisältö on suunniteltu niin, että jokainen voi poimia tarvitsemansa tiedot tai halutessaan perehtyä koko kokonaisuuteen.


Ensi alkuun Android-puhelimissa toimiva Taskukoulu noudattaa mikro-oppimisen periaatteita: sisältöön voi perehtyä vaikkapa matkalla toimistosta kotiin. Asiat tarjotaan lyhyinä teksteinä ja parin minuutin mittaisina videoina, aktivoivat tehtävät liittyvät suoraan omaan yritystoimintaan. Keskustelupalstalta voi hakea ja tarjota vertaistukea.